Unikatni nakit Nina Unikatni nakit NINA - unikatna darila, izvirna darila
| | | | | |

Unikatnica, unikatna darila, e-trgovina
Unikatnica, unikatna darila, e-trgovina

Prijava na e-novičke Ustvarimo skupaj
Unikatni nakit - NOVE kolekcije
Unikatni nakit - kategorije
Unikatni nakit - za moške

unikatni nakit NINA - ko iščete unikatna darila, izvirna darila ali pa le povsem unikaten in drugačen modni dodatek zase - takrat izberite unikatni nakit Nina

Unikatni nakit Nina vam pomaga, da stopite iz sveta povprečja in popestri vašo e izbrano kombinacijo oblačila. Primeren je tudi ob priložnostih, ko iščete unikatna darila ali pa izvirna darila za vaše najbližje.

Unikatnica, unikatna darila, e-trgovina
Unikatnica, unikatna darila, e-trgovina
Share/Deli
Obiščite e-trgovino Unikatnica.com, spletno mesto unikatnih izdelkov in daril - v njej najdete unikatni nakit Nina ter vsa ostala unikatna darila ter izvirna darila, katerih avtorica sem, po najugodnejših cenah.

Kaj sporočate z unikatnim nakitom?

Unikatni nakit je zelo lepo, uporabno in posebno darilo za žensko, ki želi izstopiti iz povprečjastrong> in očarati okolico s svojo edinstveno osebnostjo.

Unikatni nakit poudari oseben slog ženske in ji pomaga dopolniti kombinacijo izbranega oblačila.

Z njim okolici sporočate naslednje:

 • da imate čut za kvaliteto, lepoto in dober okus za najbolj izbrane izdelke
 • da je vaša vrednota tudi energija ustvarjalnosti
 • da vam izdelki, ki so narejeni z rokami in je zato vanje vnešena posebna energija ljubezni, pomenijo več kot kič, ki ga lahko kupite v vsaki najmanjši trgovini
 • da je za vas oseba, ki ji podarite unikaten, ročno izdelan nakit, za vas prav tako unikatna, edinstvena, neponovljiva in pomembna

Share/Deli

Predstavitveni video - unikatni nakit Nina. Več unikatnega nakita vam je na voljo v spletnem mestu unikatnih izdelkov in daril Unikatnica.

V čem se boste razlikovali od drugih, ko boste nosili unikatni nakit Nina?

 • edini na svetu boste nosili unikatni nakit, kot bo vaš
 • edini na svetu boste nosi unikatni kos nakita z unikatnim vzorcem, kot bo vaš
 • edini na svetu boste imeli točno takšne barvne kombinacije in oblike v unikatnem nakitu, kot bodo vaše
 • unikatni nakit Nina vam bo v pridihu svežine barv vnesel občutke razigranosti, drugačnosti, svežine in elegance
 • če iščete unikatna darila, ki so hkrati izvirna darila, bo unikatni nakit Nina prava izbira za vaše najbližje

P.S.: Vsak moj unikaten kos nakita ima v sebi vtisnjen moj pečat velike ljubezni do ustvarjanja lepega in uporabnega v želji, da bi to začutili tudi vi.

P.P.S.: Vsak izdelek je narejen z veliko mero natančnosti.

Share/Deli

Unikatni nakit - komplet zapestnice, prstana in uhanov iz kolekcije Nadeni in pojdi! Najdete ga v e-trgovini Unikatnica.

Kje si lahko ogledam in naročim še več kosov unikatnega nakita?

Vse kolekcije unikatnega nakita Nina si lahko ogledate in naročite po posebno ugodnih cenah (ob naročilu dobite darilo) v spletnem mestu unikatnih izdelkov in daril Unikatnica.com, kjer najdete tudi unikatna darila in izvirna darila za ženske ter moške.

Unikatnica, unikatna darila, e-trgovina
Unikatnica, unikatna darila, e-trgovina

Ali je unikatni nakit narejen iz vam prijaznih materialov?

Da, vsi moji izdelki, tudi unikatna darila, izvirna darila in unikatni nakit Nina, so narejeni iz koži prijaznih materialov, ki:

 • ne vsebujejo niklja, zato so primerni tudi za alergike
 • iz Fimo, Premo in Cernit mase (ne vsebuje strupenih ftalatov, zato je primerna tudi za otroke)

E-novièke Ustvarimo sami - ustvarjalne ideje, nasveti, ideje za ustvarjanje

Share/Deli

Obesek Hello Kitty za otroke - iz brezplačnih e-novičk Ustvarimo sami, kjer je s fotografijami opisan podroben postopek izdelave.

Kdo je avtorica unikatnega nakita Nina?

V moje življenje je ustvarjalnost vtkana že od malih nog, čeprav sem po izobrazbi univerzitetna diplomirana ekonomistka. Morda prav slednje nekako uravnoteža sanjavi svet barv, oblik, vzorcev in zvokov (pomemben del mojega življenja sta tudi glasba in slikanje).

K intenzivnejši izdelavi unikatnega nakita me je pred 4. leti poklical notranji glas, čeprav sem prve unikatne kose nakita oblikovala že pred več kot 12 leti.

V največje veselje mi je svoje znanje oblikovanja nakita, pa tudi drugih izdelkov iz ustvarjalnih mas, podeliti z otroki - ti so najbolj dojemljivi in zavzeti učenci in prav z veseljem je gledati njihove obraze, ki se spreminjajo od začudenja, pa vse do navdušenja, ko pod njihovimi prsti nastajajo prave male mojstrovine!

Veselje do kreiranja nečesa novega, drugačnega, v kombinaciji razno raznih barv in predvsem veselje ob tem, da izdelki na obraze predvsem žensk, pa tudi moških (slednji so v drugi polovici leta 2010 dobili svojo kolekcijo unikatnega nakita za moške Himanimus), pričarajo veselje in presenečenje, je tisto, kar me navdušuje pri oblikovanju nakita.

Spominjam se prijateljičinega odziva na prvi podarjeni kosa nakita - bila je povsem presenečena in navdušena nad tem, da je končno prejela povsem unikaten, ročno izdelan kos nakita v njej ljubih barvah, vzorcih in oblikah.

Njeno navdušenje me je vzpodbudilo še v dodatni meri, da sem se izdelavi pričela posvečati čedalje pogosteje in z unikatnim nakitom obdarovala najbližje sorodnice, prijateljice, kolegice in sčasoma še ostale, ki so slišali za moje izdelke.

Ves unikaten nakit iz vseh dosedanjih kolekcij sedaj ponujam tudi v spletnem mestu unikatnih izdelkov in daril Unikatnica, kjer si lahko ogledate tudi ostale moje izdelke - unikatne slike (akril na platno) ter unikatne voščilnice.

Moj največji vir navdiha so narava in živali, njihova pristnost, iskrenost in lepota pa je tisto, kar me znova in znova preseneča in polni z energijo.

V največje veselje mi bo, če vam bom s svojimi izdelki lahko kakor koli pomagala pri dopolnitvi vašega osebnega unikatnega stila, vesela bom, če vam bodo moji izdelki všeč ali pa si jih boste izbrali za darilo, s katerim boste obdarili vam drago osebo.

Imate še kakšno vprašanje?

Vesela bom tudi vašega mnenja, odziva, vprašanj, predlogov ter pripomb - pišite mi na info@unikatni-nakit.si in odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.

Lep pozdrav,

Nina Kolar

Unikatnica, unikatna darila, e-trgovina
»Pojdi v e-trgovino UNIKATNICA
»Podrobnosti o izdelkih
»Zahtevaj več informacij

| | | |
Designed by: Templatesperfect.com in Nina Kolar, Copyright: Nina Kolar, www.unikatni-nakit.si, 2001 - 2016